Barakaldoko Zuazok irabazi du IV. Eragin eskubaloi torneoa

Juan Luis Romatet 2024ko abu. 10a, 14:48

Zuazo taldeak irabazi du Orioko torneoa. (CB Zuazo)

Gaur eguerdian jokatu dute Karela kiroldegian Orioko Eragin klubak antolatutako udalako eskubaloi torneoa.

Barakaldoko (Bizkaia) Zuazo eta Atarrabiako (Nafarroa) Beti-Onak eskubaloi klubak jokatu dute gaur eguerdian Orioko Eragin eskubaloi elkarteak antolatutako IV. Eragin Torneoa. Espainiako eskubaloiko lehen mailan dabiltzan bi klubak neurtu dira Karela kiroldegian denboraldi aurreko partidan.

Partidako lehen minutuak berdinketez beteta egon da, baina lehen zatiko azken minutuetan ihes egin du markagailuan talde bizkaitarrak. Hala, atsedenaldira lau goleko aldearekin joan da Zuazo (16-20). Indartsu itzuli da Beti-Onak aldagelatik eta 45. minuturako 26na berdintzea ere lortu du. Baina, lehen zatian gertatu bezala, partidaren amaieran berriz ere erasoan gehiago asmatu du Zuazok eta 30-34 emaitzarekin irabazi du Orioko torneoa.

Orio Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.