Sara Peña bigarren izan da Jurramendi Trail Montejurra lasterketan

Iñigo Gaiton 2022ko mar. 21a, 09:18

45 kilometroko lasterketan txapeldunorde izate lortu zuen Peñak. 5 ordu, 39 minutu eta 28 segundo behar izan zituen lasterketa amaitzeko, Amaia Razkin irabazleak baino bi minutu eta hiru segundo gehiago.

Talaimendi Elkarteko hiru korrikalarik Jurramendi Trail Montejurra (Nafarroa) lasterketan parte hartu zuten atzo, igandearekin. Hirurek 45 kilometroko ibilbidea egin zuten, 2.700 metroko garaiera aldearekin. Horien artean, Sara Peñak lortu zuen emaitzarik onena, bigarren eginda. Peñak 5 ordu eta 40 minutu behar izan zituen lasterketa amaitzeko, eta ez zuen lortu Amaia Razkin irabazleari gailentzea.

Aitor Galan eta Bittor Andresek ere parte hartu zuten lasterketetan, eta 05:56:00 eta 07:17:00 denborekin helmugaratu ziren, hurrenez hurren.

Orio Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.