Alberto Rebollok urrezko bi domina lortu ditu Nafarroako Atletismo Txapelketa Egokituan

Alberto Rebollo, astelehenean, dominarekin.

Astelehen honetan jokatu zen Nafarroako Atletismo Txapelketa Egokitua, Iruñeako Larrabide estadioan.

Alberto Rebollo oriotarrak ( jatorriz Lizarrakoa) lehenengo postua eskuratu du astelehen honetan, Iruñeako Larrabide estadioan, Nafarroako Atletismo Txapelketa Egokituko 100 metro eta 200 metroko lasterketetan, 14:02 eta 28:65 denborak eginez, hurrenez hurren.

Haizeari dagokionez, -2 legez kanpoko abiadura dela kontuan hartuta, haizeak gogor jo zuen lasterketan zehar: 100 metroko lasterketan -1,9 segundoko abiadura eta 200 metroko lasterketan -1,5 metro segundoko abiadura izan zuen haizeak.

Orio Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.