XVII. Gipuzkoako Aulki Mugikorreko Ligako bandera Orioko infantilentzat

Karkara 2018ko eka. 3a, 11:25

Atzo, ekainak 2,  jokatu zen Orioko errioan Gipuzkoako Aulki Mugikorreko Txapelketa. Arraunketa olinpikoko modalitate horretan, etxekoek lan bikaina egin zuten, Arraun Elkartetik aditzera eman dutenez.

Atzo, hilak 2, larunbata, etxean geratu zen Gipuzkoako Aulki Mugikorreko bandera.

Lurralde mailako txapelketa horretan Orioko Arraun Elkarteko 25 ontzi aurkeztu ziren. Horietatik, 21 txapelketa fasean aritu ziren lehian -beste lau ontziek ere parte hartu zuten baino txapelketatik kanpo- eta guztira 15 domina lortu zituzten: 7 urre, 6 zilar eta 2 brontze. Jardunaldi bikaina gauzatu dute gure txalupek, azaldu dute elkartetik.

Halaber, atzoko estropada XVII.Gipuzkoako Aulki Mugikorreko Ligako azken jardunaldia izan zen; ligako proba puntuagarria, beraz. Hala, ligako sailkapen orokorrean, Orioko AEren emaitzak ondorengoak izan dira:
Infantilek lehen postuan amaitu dute liga; urrezko domina eta bandera eman zitzaizkien atzo.

Kadeteek eta jubenilek bigarren amaitu dute liga, eta seniorrek, aldiz, hirugarren.

Datorren asteetan Euskadiko Txapelketa izango da Legution, Araban; Espainiako Txapelketa ere jokatuko da. Informazioa zabalduko da datak eta orduak zehaztu ahala.

Orio Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.