Sunhai Huegunek, Ibai Agirrezabalek eta Lucia Paradak zilarrezko domina lortu dute Gipuzkoako Atletismo Txapelketan

Donostian, Anoetan izan dira lehiak joan den asteburuan, eta Kamel Ziani Atletismo Taldeko kideek emaitza onak lortu dituzte.

Pasa den larunbatean, ekainaren 8an, Anoetako pista irekian, Gipuzkoako Atletismo Txapelketa jokatu zen eta Lucia Paradak (Kamel Ziani A.T.) bigarren postua lortu zuen 400 metroko lasterketan, 58:75 denbora eginez.

Igandean, berriz, 12:15etan, Anoetako pista irekian, Gipuzkoako Atletismo Txapelketa Absolutoan izan ziren Sunhai Huegun, Aitor Iturralde eta Ibai Agirrezabal (Kamel Ziani A.T.). Huegunek bigarren postua eskuratu zuen 800 metroko lasterketan, 1:55.36 denbora eginez eta Iturralde, berriz, seigarren iritsi zen helmugara, 1:57.28 denbora markatuta.

Bestalde, Agirrezabalek  bigarren postua lortu zuen 200 metroko lasterketan, 23:76 denbora eginez.

Orio Gukak zu bezalako irakurleen babesa behar du tokiko informazioa euskaraz eta modu profesionalean lantzen jarraitzeko.